Nordisk Safari Klub

ZEISS forlænger periode for cashback

Spændende nyhed! I lyset af den positive respons er ZEISS glade for at kunne informere dig om, at deres populære indbyttekampagne nu vil blive forlænget til den 31. maj 2023. ZEISS var begejstrede over antallet af jægere, der greb denne mulighed for at opgradere deres jagtudstyr. Hvis du ikke har haft muligheden endnu, er det nu, du skal udnytte tilbuddet for at få glæde af den forlængede periode.

ZEISS tilbyder cashback ved køb af nyt ZEISS jagtudstyr, herunder kikkerter, kikkertkikkert og termisk billedudstyr. Du skal blot købe dit ZEISS kampagneprodukt og sende dem dit gamle udstyr for at modtage op til EUR 300 cashback.

 

Se mere her:

Fatalt møde med problemelefant

Der er ganske sikkert flere af klubben medlemmer som har rejst med Omujeve Hunting Safaris i Namibia. Professional Hunter og ejer af Omujeve Hunting Safaris, Corne Kruger, har den 18.

Læs mere »

Mulig fremtid for salg af næsehornshorn

I Sydafrika arbejder man nu på at lancere en plan for at afvikle forbuddet mod handel med næsehornshorn inden udgangen af 2030. Forslaget er kontroversielt, da krybskytter som nedlægger næsehorn for

Læs mere »

Har du nedlagt en Dagga Boy?

Er du til Dagga Boys? Der er ganske sikkert nogle NSK-medlemmer, som enten har nedlagt eller lykkes med at nedlægge en gammel bøffeltyr på fair chase-jagt i løbet af sommeren.

Læs mere »

Trofæmuseet får nyt hjem

Nordisk Safari Klub samarbejder med Børge Hinsch Fonden om Jagt- og Trofæmuseet som tidligere kunne ses på Valdemars Slot.   Tekst: Thomas Lindy Nissen Foto: Børge Hinsch Fonden   Museet

Læs mere »

TROFÆ 3

Så er årets tredje nummer af TROFÆ på vej til din postkasse. Omdelingen finder sted fra 11-14. juni.

Læs mere »