Nordisk Safari klub

NSK Norge

Nordnorge

Jens Aksel Kjær
Tlf. +47 77631859
E-mail: breikjar@online.no

Er oppvokst med jakt og hunder og har drevet med jakt siden 1965. Har jaktet i de skandinaviske landene og Afrika. Er til rådighet for å hjelpe medlemmer som har spørsmål om jakt i utlandet, våpen, import av trofeer, utstilling i Nord Norge. Er godkjent trofeeoppmåler ved SCI, Rowland Wards og CIC.

Sydnorge

Nils-Ole Stubberud
Tlf. +47 99568404
E-mail: nil-stub@online.no

Er oppvokst med jakt og fiske. Har drevet med jakt siden 1984. Har jaktet i mange av de Europeiske landene, Afrika, Sør og Nord Amerika. Er til rådighet for å hjelpe medlemmer som har spørsmål om jakt og fiske i utlandet. Er godkjent trofeeoppmåler ved CIC, SCI og Rowland Wards.

Vestnorge

John Kofoed
Tlf. +47 97179442
E-mail: john@rauma-jakt-fiskesafari.no

John Kofoed er oppvokst med jakt og taxidermy. Har drevet med jakt siden 1978. Har jaktet i alle de skandinaviske landene og masse i Afrika. Er til rådighet for å hjelpe medlemmer med spørsmål om Taxidermy, Big bore våpen, Trofeer, og jakt i Afrika.

Midtnorge

Trond Selmer Nergaard
Tlf. +47 997 14 775
E-mail: t-senerg@online.no

Jakt og skyting har vært en naturlig del av livet siden barndommen. Trond deltok på sitt første Landsskytterstevne i 1985, og tok jegerprøven i 1987. Etter å ha lest Svein Solli sin bok ”Jakt for alle penga” tentes en gnist, og drømmene om utenlandsjakt vokste fram. Har siden slutten av 90-tallet jaktet i mange Europeiske land og i Sør Afrika. Bidrar gjerne der jeg kan for å få i gang aktivitet i NSK sin regi i Norge.

Velkommen til Nordisk Safari Klubs

nye webside

Godt du kom…

Siden er stadig under konstruktion, så vi håber på din tålmodighed. 
Når vi er færdige med sitet er det et nyt og moderne website, der tilgodeser de ting vi ønsker at præsentere for vores medlemmer.

God fornøjelse!