LAD OS HØRE FRA DIG

Kontakt os

Kontakt os for mere info

Har du spørgsmål vedrørende Nordisk Safari Klubs aktiviteter, medlemskab mm., er du altid velkommen til at rette henvendelse til Birgitte Bergmann i sekretariatet.

Kontortid:
Tirsdag og torsdag fra kl 9.00 til 17.00
Onsdag fra kl 9.00 til 12.00
Tlf. +45 70227092
E-mail: info@nordisksafariklub.com

Bank info:
IBAN: DK9830000001417819
SWIFT: DABADKKK

Mød bestyrelsen

Niels Thaning
Tlf: +45 9384 8748
E-mail: nt@nordisksafariklub.com

Formand

Niels har været aktiv jæger siden sit 16. år, og har siddet i flere bestyrelser i erhvervslivet, både som formand og bestyrelsesmedlem.

Niels har et stort og bredt netværk såvel i og udenfor jagtbranchen.

Han har siden 2012 arbejdet som salgsdirektør for Subaru i Danmark, Færøerne og Grønland. Niels har altid været i autobranchen og været selvstændig med op til 45 ansatte i mange år. Privat bor Niels i Hornbæk med sin hustru gennem snart 25 år.

Næstformand

Christian Jensen
Tlf.: +45 4036 9776
E-mail: cj@scagro.dk

Bestyrelsesmedlem

Christian har bred erfaring i bestyrelsesarbejde fra sine mange års deltagelse i foreningsarbejde samt bestyrelsesarbejde i erhvervslivet.

Han har beskæftiget sig med foreningsarbejde i jagtforeninger i over 25 år.

Christian er riffelinstruktør og har undervist jagttegnsaspiranter, er tidligere riffelprøvesagkyndig og bruger megen tid på riffelbanen. På det jagtlige plan har han taget en PH-uddannelse i Sydafrika, en uddannelse der holdes ved lige nogle gange om året, når turen går til landet. Han har været på jagt i mange forskellige lande i alle verdensdele undtagen Sydamerika, og søger jagter med fysiske udfordringer, gerne med rygsæk og sovepose.

Christian driver til daglig en virksomhed med 10 ansatte.

Lars Chr. Prytz
Tlf.: +45 2147 1333
E-mail: lcp@c.dk

Bestyrelsesmedlem

Lars blev medlem i Nordisk Safari Klub i 2008, og har en bred og mangeårig erfaring i bestyrelsesarbejde, fra deltagelse i foreningsarbejde samt bestyrelsesarbejde i erhvervslivet. Han har beskæftiget sig med foreningsarbejde i over 30 år samt politisk arbejde i over 25 år.

På det jagtlige plan, har Lars dels jagt på egne arealer i Danmark og Sverige. Derudover har han været i det sydlige Afrika, Namibia, Sydafrika og Zimbabwe. Især er han glad for Namibia, hvor han kommer hvert år og søger jagter med fysiske udfordringer, gerne med rygsæk og sovepose. Deler sine jagtinteresser med både hustru og 3 voksne sønner, så han har en ”jagtglad” familie.

Lars driver til dagligt landbrug.

Henrik Leire
Tlf.: +45 4084 5108
E-mail: hl@oernes.dk

Bestyrelsesmedlem

Henrik har taget jagttegn i en sen alder men derefter er det gået stærkt med mange udlandsrejser med primært riflen gennem de seneste 20 år. Han har jagterfaring fra mange lande i Europa, Nordamerika, Afrika og Asien. De seneste år har fokus været på fysiske udfordringer på bjergjagt og variation i valg af trofæarter.

Henrik har stor erfaring med økonomi i alle afskygninger, hvilket fylder meget i hans hverdag som revisor. Han har været 35 år i revisionsbranchen først i hovedstaden og derefter på Sydsjælland. Henrik er medejer af et revisionsfirma i Vordingborg med 25 ansatte.

Han bor i Vordingborg med sin hustru og sammen har de 3 sønner hvoraf de 2 er flyttet hjemmefra.

Mehdi Amir Khosravi
Tlf.: +45 5071 3160
E-mail: mehdiak@hotmail.com

Bestyrelsesmedlem

Mehdi har været jægere siden barnsben. Han kommer oprindeligt fra Iran, men har gennem en årrække været bosiddende i Danmark. Siden 1995, hvor det lykkedes Mehdi at erhverve jagttegn har han været aktiv inden for jagtens verden og er både uddannet jagttegnlære og flugtskydningsinstruktør.

På grund af sin nationalitet er hans største drøm at bygge bro mellem jægere i Danmark og Iran, og til en vis grad Tadsjikistan, som tidligere var en del af Iran og derfor stadigvæk bærer på en store del af den gamle iranske kultur, og også sproget.

Mehdis største jagtlige interesse er bjergjagt.

Jesper Søgaard
Tlf: +45 2422 7060
E-mail: js@jagttegn.com

Bestyrelsesmedlem

Jesper har gået på jagt siden 1978. Han jager både med hagl og riffel, i Danmark og i udlandet.

Jesper har pt. 3 Labrador, som han nyder at arbejde med også. Ud over at jage selv, bruger han tid på at uddanne nye jægere.

Jens Aksel Kjær
Tlf. +47 9260 8383
E-mail: breivik.kjaer@online.no

Bestyrelsesmedlem

Jens er oppvokst med jakt og hunder og har drevet med jakt siden 1965.

Han har jaktet i de skandinaviske landene, Tyskland, Skotland og Afrika. Jens er rifleinstruktør og har undervist i den obligatoriske jaktprøve siden 1980, først i Danmark og senere i Norge. I 1999 blev Jens medlem af NSK og i 2005 blev han kontaktperson for NSK i Norge.

Han har gjennom flere år vært troféoppmåler for Norges Jeger og Fiskerforening og er siden 2014 oppmåler for Nordisk Safari Klub – godkjent troféoppmåler ved SCI, Rowland Wards og CIC.

Kim Bjoler
Tlf.: +45 2044 3605
E-mail: Kvbjoler@os.dk

Suppleant

 

 

Rasmus Rousing Andersen
Tlf.: +45 4081 4566
E-mail: rasmus@vildtforvalter.dk

 

Suppleant

Rasmus har været aktiv jæger hele livet, er uddannet Vildtforvalter og arbejder til dagligt med biotop- og vildtpleje hos Naturstyrelsen. Han er derudover uddannet PH i Syd Afrika, hvor han har boet og guidet. Han har også gennemført guideskolen i Canada, hvor det også blev til nogle fantastiske år. Her arbejdede han som guide i jagtsæsonerne og lavede konservatorarbejde, når der ikke var klienter. Konservatorarbejdet fortsatte ha med i en årrække i Danmark og Sydafrika.
 
Rasmus er jagttegnslærer, riffel- & haglinstruktør, samt certificeret trofæopmåler i CIC, Rowland Ward samt Master Measurer for SCI, og har været trofæopmåler for Nordisk Safari Klub siden 2015. Han har været engageret i bestyrelsesarbejde for Dansk Schweisshundeforening.
 
Han har været på jagt i mange forskellige lande og verdensdele. Specielt er det buejagt samt bjergjagt, der har den helt store interesse. Ellers bruger han meget af fritiden til at arbejde med sine schweisshunde, da han også er registreret schweisshundefører.
Privat bor han ved Mariager med sin hustru Sarah og deres datter Katharina.

Foreningens advokat i Danmark

Bundgaard & Dejgaard Advokater 

+45 2013 0937
lb@bdadvokater.dk
www.birgittedejgaard.dk

Intern revisor

Erik Andreasen
 
Tlf.: +45 2027 1387

Foreningens revisor i Danmark

Jens Madsen
jam@bdo.dk

BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
Havnegade 18, Box 78
DK-9850 Hirtshals

Tlf.: +45 96 56 17 00
www.bdo.dk