LAD OS HØRE FRA DIG

Kontakt os

Kontakt os for mere info

Har du spørgsmål vedrørende Nordisk Safari Klubs aktiviteter, medlemskab mm., er du altid velkommen til at rette henvendelse til Birgitte Bergmann i sekretariatet.

Kontortid:
Tirsdag og torsdag fra kl 9.00 til 17.00
Onsdag fra kl 9.00 til 12.00
Tlf. +45 70227092
E-mail: info@nordisksafariklub.com

Bank info:
IBAN: DK9830000001417819
SWIFT: DABADKKK

Mød bestyrelsen

Kend bestyrelsen i Nordisk Safari Klub

Christian Jensen
Tlf.: +45 4036 9776
E-mail: cj@scagro.dk

Formand

Christian har bred erfaring i bestyrelsesarbejde fra sine mange års deltagelse i foreningsarbejde samt bestyrelsesarbejde i erhvervslivet.
Han har beskæftiget sig med foreningsarbejde i jagtforeninger i over 25 år.

Christian er riffelinstruktør og har undervist jagttegnsaspiranter, er tidligere riffelprøvesagkyndig og bruger megen tid på riffelbanen. På det jagtlige plan har han taget en PH-uddannelse i Sydafrika, en uddannelse der holdes ved lige nogle gange om året, når turen går til landet. Han har været på jagt i mange forskellige lande i alle verdensdele undtagen Sydamerika, og søger jagter med fysiske udfordringer, gerne med rygsæk og sovepose. 

Christian driver til daglig en virksomhed med 10 ansatte.

Niels Thaning
Tlf: +45 9384 8748
E-mail: nt@nordisksafariklub.com

Næstformand

Niels har været aktiv jæger siden sit 16. år, og har siddet i flere bestyrelser i erhvervslivet, både som formand og bestyrelsesmedlem. 

Niels har et stort og bredt netværk såvel i og udenfor jagtbranchen.

Han har siden 2012 arbejdet som salgsdirektør for Subaru i Danmark, Færøerne og Grønland. Niels har altid været i autobranchen og været selvstændig med op til 45 ansatte i mange år. Privat bor Niels i Hornbæk med sin hustru gennem snart 25 år.

Rasmus Kjær
Tlf: +45 2090 5309
E-mail: rk@bteu.dk

Bestyrelsesmedlem

Rasmus Christen Kjær er født i Sønderjylland i 1982. Han har gået på jagt, siden han var barn, og med de 16 år startede de første ture til udlandet.

Det er blevet til over 60 rejser fordelt på 25 lande og 5 kontinenter. Jagten har været blandet, men ofte har bjergene været det foretrukne rejsemål.  Zimbabwe, Argentina, Canada samt Alaska har også været besøgt.

Rasmus bor lidt syd for Århus med sin familie, der også har deltaget på flere ture.
Til daglig er han beskæftiget med ejendomsudvikling og byggeri i Århus og omegn.

Jens Aksel Kjær
Tlf. +47 9260 8383
E-mail: breivik.kjaer@online.no
  

Bestyrelsesmedlem

Jens er oppvokst med jakt og hunder og har drevet med jakt siden 1965.

Han har jaktet i de skandinaviske landene, Tyskland og Afrika. Jens er rifleinstruktør og har undervist i den obligatoriske jaktprøve siden 1980, først i Danmark og senere i Norge. I 2005 blev Jens kontaktperson for NSK i Norge.

Han har gjennom flere år vært troféoppmåler for Norges Jeger og Fiskerforening og er siden 2014 oppmåler for Nordisk Safari Klub – godkjent troféoppmåler ved SCI, Rowland Wards og CIC.

René Mathiassen
Tlf: +45 4045 5089

Bestyrelsesmedlem

René er født i Horsens, har deltaget på jagt siden han kunne gå, hvor han fulgtes med sin far og mor. De sidste 25 år er det blevet til mange ture udenlands, både i Europa, Asien og Afrika.

René er grebet af udfordringen med at jage i bjergene, det er det mest udfordrende. Han nyder dog også at tage ud i en dansk skov og blot nyde naturen.

René og hustruen Annette bor ved Mossø ved Skanderborg, er beskæftiget med egen virksomhed, som har 25 års jubilæum i 2022.

Philip Bork Christensen
Tlf.: +45 5353 4629
E-mail: konservatoren@gmail.com

Bestyrelsesmedlem

Philip er født i 1992, og har jagt, og trofæjagt i særdeleshed, rendende i årerne. Som 10-årig nedlagde han sin første impala, og siden da er det blevet til meget mere.
 
Naturbevarelse har en stor plads i Philips hjerte, både i Afrika og andre steder, men især herhjemme i Danmark, hvor han har været med på sidelinjen, når hans morfar har arbejdet med store projekter som Vejlerne, Lille Vildmose og Filsø. 
 
Philip mener at tiden er kommet til, at jægerne skal rykke sammen og holde sammen, hvis vores fælles livstil skal have en fremtid. 

Lars C. Prytz
Tlf.: +45 2147 1333
E-mail: lcp@c.dk

Bestyrelsesmedlem

Lars blev medlem i Nordisk Safari Klub i 2008, og har en bred og mangeårig erfaring i bestyrelsesarbejde, fra deltagelse i foreningsarbejde samt bestyrelsesarbejde i erhvervslivet. Han har beskæftiget sig med foreningsarbejde i over 30 år samt politisk arbejde i over 25 år.

På det jagtlige plan, har Lars dels jagt på egne arealer i Danmark og Sverige. Derudover har han været i det sydlige Afrika, Namibia, Sydafrika og Zimbabwe. Især er han glad for Namibia, hvor han kommer hvert år og søger jagter med fysiske udfordringer, gerne med rygsæk og sovepose. Deler sine jagt interesser med både hustru og 3 voksne sønner, så han har en ”jagtglad” familie.
Lars driver til dagligt landbrug.

Jesper Lindgaard
Tlf.: +45 5085 7123
E-mail: jesperlindgaard@hotmail.dk

Suppleant

Jesper har været aktiv jæger og skytte i hele sit liv. Både privat og i forbindelse med sit job, har Jesper kunne kombinere arbejde med fritid og hobby. Bestyrelsesarbejde er heller ikke ukendt, da Jesper igennem tiden har siddet i flere forskellige bestyrelser.

Jagtrejser, forskellige steder i udlandet, er det gennem årene også blevet til. Men i dag er tiden fortrinsvis dedikeret undervisning og instruktion i skydning, og der undervises både i hagl- og riffel skydninger. Riflen er dog den foretrukne! På CV’et står der foredragsholder, “forfatter” samt ressourceperson inden for skydning, udstyr, ammunition, optik mv. Jesper underviser i dag bl.a. på skydeleder- og riffelinstruktør uddannelserne.

Jesper er major og ansat i forsvaret, hvor han arbejder som våbensagsbehandler.

Jesper Søgaard
Tlf: +45 2422 7060
js@jagttegn.com

Suppleant

Jesper har gået på jagt siden 1978. Han jager både med hagl og riffel, i Danmark og i udlandet.

Jesper har pt. 3 Labrador, som han nyder at arbejde med også. Ud over at jage selv, bruger han tid på at uddanne nye jægere.

Foreningens advokat i Danmark

Bundgaard & Dejgaard Advokater 

+45 2013 0937
lb@bdadvokater.dk
www.birgittedejgaard.dk

Foreningens revisor i Danmark

Jens Madsen
jam@bdo.dk

BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
Havnegade 18, Box 78
DK-9850 Hirtshals

Tlf.: +45 96 56 17 00
www.bdo.dk