Nordisk Safari Klub

Støt NSKs conservation projekt

Støt NSKs conservation projekt

Vil du støtte vores arbejde? Vores kommunikationsprojekt “Nordic Safari Club – Conservation” arbejder med bæredygtig conservation. Den primære målgruppe er de millioner af ikke-jægere i vestlige demokratier, som konstant bombarderes af anti-jægere gennem presse, politikere og berømtheder.
.
Vi engagerer os i faktabaserede debatter i aviser, radio- og Tv-programmer, og har nået millioner af mennesker i løbet af de 2½ år, vi har arbejdet på dette. Nu ringer medierne selv til os for kommentarer og vi inviteres til at deltage i debatter med politikere mm. Vores rækkevidde bliver derfor stadig større.
.
Vi er dog stadig voldsomt underfinansieret og kører kun med omkring 40% styrke. Vi må derfor begrænse indsatsen til at være reaktive frem for reaktive OG proaktive. Vi har mange projekter i pipeline, men vi mangler midlerne til at få det til at ske.
.
Du kan hjælpe os sådan:
1️⃣ Donationer
Hvert år modtager vi donationer – safarier, udstyr osv – som sælges på auktioner for at finansiere vores arbejde. I år vil auktionen være en del af vores 50-års jubilæumsfejring. Vi anerkender din støtte på hjemmesiden og sociale medier (hvis du ønsker det) og du er velkommen til at dele med verden, at du støtter vores arbejde. Hvis du ønsker at støtte anonymt, er det også muligt. Hvis du vil donere til vores auktion, kan du sende en mail til Birgitte i sekretariatet på info@nordisksafariklub.com.
.
2️⃣ Virksomhedssponsorater
Et standard firmasponsorat koster 350€/år. Vi anerkender din støtte på hjemmesiden og sociale medier (hvis du ønsker det) og du er velkommen til at dele med verden, at du støtter vores arbejde. Hvis du ønsker at støtte anonymt, er det også muligt. Vil du være firmasponsor, kan du sende en mail til Birgitte i sekretariatet på info@nordisksafariklub.com.
.
3️⃣ Industrisponsorater
Større virksomheder, der ønsker at støtte arbejdet med større beløb, bliver anerkendt som vores hovedsponsorer (hvis du ønsker det). Sådanne partnerskaber forhandles fra sag til sag. Er din virksomhed interesseret i at være hovedsponsor, kan du sende en mail til Birgitte i sekretariatet på info@nordisksafariklub.com.
.
Labrador Cargo er pt eneste hovedsponsor på industriniveau. Selvom det er en lille virksomhed (ansatte), er de gået langt ud over alle vores forventninger, og de har spillet en meget væsentlig rolle i vores arbejde indtil nu.
.
Vi værdsætter al den hjælp, der kommer 😃
Tak

Donationer til auktionen

Tak til vores sponsorer Donationerne til vores fundraising-auktion den 20. august vælter ind. Det bliver en spændende auktion for både lokale og rejsende jægere! Den nuværende liste er allerede imponerende

Læs mere »

Støt NSKs conservation projekt

Støt NSKs conservation projekt Vil du støtte vores arbejde? Vores kommunikationsprojekt “Nordic Safari Club – Conservation” arbejder med bæredygtig conservation. Den primære målgruppe er de millioner af ikke-jægere i vestlige

Læs mere »

Nordic Outdoor Show

Så skal vi endelig på messe igen! Nordic Outdoor Show afholdes den 19.-21. august 2022, og er Danmarks nye og visionære outdoorevent/messe, hvor hele outdoor-segmentet samles “under ét tag” i

Læs mere »