Nordisk Safari Klub

SKYDNING: Jagttræning for kvinder

Deltag i Jagttræning for kvinder 2023

Nu kan du tilmelde dig årets Jagttræning for kvinder, et weekend-arrangement, hvor der er plads til alle kvindelige jægere. Om du er helt grøn eller tussegammel jæger, så har du mulighed for at deltage i en weekend med ligesindede.

UDSOLGT

Ofte får vi spørgsmålet om, hvorfor det er nødvendigt at lave “dame-arrangement”. Jagt er en hobby eller for nogle endda en livsstil, som igennem århundreder har været for mænd. Nu er kvinderne efterhånden også ved at være en del af de danske – og internationale – jægere, og det er ikke altid lige let. Så for at skabe et fuldstændig frit og afslappet arrangement for kvinder, hvor det er tilladt at spørge og undre sig, uden at føle sig dumme – og nok mest af alt – at være sammen med andre kvinder, der brænder for jagten, som man selv gør, har vi valgt at lave dette arrangement. Det skaber dygtige jægerkvinder med gode færdigheder og et godt sammenhold.

Vi har nu afholdt Jagttræning for kvinder (tidligere også under andre navne) mange gange, og det er og bliver en stor succes. Glade kvinder, der får trænet, nørdet, grinet, hygget, spist god vildtmad, fortalt gode historier – og får udvidet netværket.

Tag med på en forrygende weekend! Pak riflen, ammunition, tøj til lejligheden, drikkevarer og tandbørste i bilen og kom til Ulfborg Skyttecenter til en smaddergod weekend med ligesindede jagtkvinder.

Du kan deltage hele weekenden eller noget af weekenden. UDSOLGT.

Fatalt møde med problemelefant

Der er ganske sikkert flere af klubben medlemmer som har rejst med Omujeve Hunting Safaris i Namibia. Professional Hunter og ejer af Omujeve Hunting Safaris, Corne Kruger, har den 18.

Læs mere »

Mulig fremtid for salg af næsehornshorn

I Sydafrika arbejder man nu på at lancere en plan for at afvikle forbuddet mod handel med næsehornshorn inden udgangen af 2030. Forslaget er kontroversielt, da krybskytter som nedlægger næsehorn for

Læs mere »

Har du nedlagt en Dagga Boy?

Er du til Dagga Boys? Der er ganske sikkert nogle NSK-medlemmer, som enten har nedlagt eller lykkes med at nedlægge en gammel bøffeltyr på fair chase-jagt i løbet af sommeren.

Læs mere »

Trofæmuseet får nyt hjem

Nordisk Safari Klub samarbejder med Børge Hinsch Fonden om Jagt- og Trofæmuseet som tidligere kunne ses på Valdemars Slot.   Tekst: Thomas Lindy Nissen Foto: Børge Hinsch Fonden   Museet

Læs mere »

TROFÆ 3

Så er årets tredje nummer af TROFÆ på vej til din postkasse. Omdelingen finder sted fra 11-14. juni.

Læs mere »