Nordisk Safari Klub

Send os din jagtrapport

Deling af viden omkring jagtrejsebureauer, outfittere og jagtområder er en af grundstenene i Nordisk Safari Klub, hvilket også fremgår af klubbens formålsparagraf:

”Nordisk Safari Klub er en forening for jægere i de nordiske lande med særlig interesse for jagt i udlandet. Foreningens formål er at arbejde til gavn for vilkårene for jagten og vildtet i udlandet samt arbejde for medlemmernes interesser heri. Foreningen skal desuden fungere som et forum for erfaringsudveksling blandt jægere med interesse for jagt og vildt i udlandet”.

 Denne vidensdeling pågår løbende gennem medlemsberetninger i Trofæ og via nyheder på hjemmesiden.

En vigtig hjørnesten i dette arbejde er dog også jagtrapporterne, som det desværre i en periode ikke har været muligt at uploade på hjemmesiden.

Nu virker funktionen igen, hvorfor vi vil opfordre til, at du deler din jagtrapport med os andre.

Du kan uploade din jagtrapport HER https://www.nordisksafariklub.com/opret-jagtrapport/ (Du skal være logget ind for at kunne tilgå linket. Login her: https://www.nordisksafariklub.com/wp-login.php)

Trofæmuseet får nyt hjem

Nordisk Safari Klub samarbejder med Børge Hinsch Fonden om Jagt- og Trofæmuseet som tidligere kunne ses på Valdemars Slot.   Tekst: Thomas Lindy Nissen Foto: Børge Hinsch Fonden   Museet

Læs mere »

TROFÆ 3

Så er årets tredje nummer af TROFÆ på vej til din postkasse. Omdelingen finder sted fra 11-14. juni.

Læs mere »

Safariskydning i herligt forårsvejr

Under en dejlig forårssol kunne Nordisk Safari Klub den18. og 19. maj afvikle den årlige Safariskydning i Ulfborg Skydeterræn. Det blev et par velbesøgte og skønne safaridage med masser af

Læs mere »

Folder om conservation-projektet

Nordisk Safari Klub startede tilbage i 2028 Nordic Safari Club Conservation-projektet. Formålet med indsatsen er, at informere ikke-jægere om den bæredygtige jagts nødvendighed i forhold til vildtforvaltning og praktisk naturbevarelse.

Læs mere »