Nordisk Safari Klub

Ny redaktør på Trofæ

Fra 1. oktober 2023 er Thomas Lindy Nissen tiltrådt som redaktør på vores medlemsblad Trofæ.

– For mig har jobbet som redaktør af Nordisk Safari Klubs medlemsblad altid stået som lidt af et drømmejob, idet jeg har en særlig passion for de oplevelser, der ligger gemt i spændende jagtrejser, siger han.

Thomas har været på jagt på samtlige seks jagtrelevante kontinenter og besøgt mere end 40 lande med jagt for øje. Han har i det sidste årti rejst på reportageture som fotograf og skribent sammen med engagerede og eventyrlystne jægere – hvoraf de fleste er medlemmer af NSK. Han har gennem årene leveret jagtrejsereportager til både danske og internationale jagtmagasiner, og han er en ivrig jæger med riffel, haglgevær og bue.

– Jeg har personligt mange ideer til, i hvilken retning Trofæ og vores online medier kan bevæge sig, men jeg håber samtidig også på, at vores mange dedikerede medlemmer vil huske at kontakte mig med gode ideer og råd, deling af nyttig viden, jagtrapporter og jagtrejseberetninger, som fortjener offentliggørelse i vores blad, siger han.

På vegne af bestyrelsen bydes Thomas hermed velkommen.

Vi glæder os til samarbejdet og ønsker ham knæk og bræk med jobbet fremover.

Christian Jensen
Formand for Nordisk Safari Klub

Trofæmuseet får nyt hjem

Nordisk Safari Klub samarbejder med Børge Hinsch Fonden om Jagt- og Trofæmuseet som tidligere kunne ses på Valdemars Slot.   Tekst: Thomas Lindy Nissen Foto: Børge Hinsch Fonden   Museet

Læs mere »

TROFÆ 3

Så er årets tredje nummer af TROFÆ på vej til din postkasse. Omdelingen finder sted fra 11-14. juni.

Læs mere »

Safariskydning i herligt forårsvejr

Under en dejlig forårssol kunne Nordisk Safari Klub den18. og 19. maj afvikle den årlige Safariskydning i Ulfborg Skydeterræn. Det blev et par velbesøgte og skønne safaridage med masser af

Læs mere »

Folder om conservation-projektet

Nordisk Safari Klub startede tilbage i 2028 Nordic Safari Club Conservation-projektet. Formålet med indsatsen er, at informere ikke-jægere om den bæredygtige jagts nødvendighed i forhold til vildtforvaltning og praktisk naturbevarelse.

Læs mere »