Nordisk Safari Klub

Meld dig ind i NSK med vild rabat… FORLÆNGET til 31/8 kl. 23.59!

…og mulighed for at vinde en gave!

UPDATE: Vi har besluttet at forlænge vores super tilbud på nytegnede medlemskaber til og med den 31. august 2022. TILBUDDET UDLØBER 31. AUGUST 23.59 ⏳

50 års jubilæum = 50% rabat på nytegnede medlemskaber i Norden (rabat første år, herefter fuld pris).

Vi fejrer vores 50-års jubilæum med dette fine tilbud på ordinære medlemsskaber af klubben (altså inklusive medlemsbladet TROFÆ leveret i din postkasse).

Tilbuddet er trådt i kraft, du kan tegne medlemskab her på hjemmesiden – men er du på Nordic Outdoor Show i Fredericia her i weekenden, vil det give rigtig god mening, at du kommer forbi vores messestand. Så får du nemlig en cap, en halsedisse samt et TROFÆ-blad med under armen.

Derudover er der lodtrækning om fine præmier. Blandt alle de nye medlemmer, som vi får i perioden med tilbud, trækker vi lod om de ti nye lokkekald, som vores nyeste medlem Kristoffer Clausen har doneret til formålet. Der er altså ti nye medlemmer, som udover at få første års medlemsskab til halv pris også får et Clausen lokkekald (værdi ca. 250,- DKK).

Hvervekampagnen kører i alle de nordiske lande. Meld dig ind HER.

Rabataftale hos Circle K

Som medlem af Nordisk Safari Klub kan du nu, helt eksklusivt, få et brændstofkort til Circle K. Det betyder gode priser på brændstof. Vi har regnet lidt på det, og

Læs mere »

Oplysningskampagne om blyfri ammunition

Miljøstyrelsen i Danmark har i dag lanceret en oplysningskampagne om blyfri ammunition, som skal køre frem til forbuddet mod bly i centraltændt riffelammunition til jagt træder i kraft den  1.4.2024.

Læs mere »