Nordisk Safari Klub

Kan du hjælpe?

Når jagtmessen i Odense Congress Center løber af stablen den 5., 6. & 7. april, vil Nordisk Safari Klub være at finde med en 100 kvadratmeter stor stand midt i udstillingsområdet.
Med så stor en messestand får vi brug for hjælp til at opbygge og nedtage standen i dagene 3. & 4. april samt 7. & 8. april.
Derudover vil der være brug for bemanding på standen i løbet af weekenden (5., 6. & 7. april), hvor du på vegne af klubben har kontakt med publikum på messen.
Alle der hjælper til får, ud over muligheden for at udbygge netværket med andre af klubbens medlemmer, en indgangsbillet til messen samt forplejning undervejs.
Har du lyst til at hjælpe os med at løfte hele opgaven eller dele af den, må du meget gerne skrive til bestyrelsesmedlem Lars C. Prytz:
E-mail: lcp@c.dk
Tlf.: +45 2147 1333

Trofæ 1-2024

Du kan godt glæde dig, for årets første udgave af Trofæ er på vej til din postkasse. I Trofæ 1-2024 kan du bl.a. læse om: Jagten på samtlige 11 gemsearter

Læs mere »

Kan du hjælpe?

Når jagtmessen i Odense Congress Center løber af stablen den 5., 6. & 7. april, vil Nordisk Safari Klub være at finde med en 100 kvadratmeter stor stand midt i

Læs mere »

Mød os på messen

Når Jyllands største outdoormesse – Jagt & Udeliv i Aars – løber af stablen i Messecenter Vesthimmerland d. 24. og 25. februar vil Nordisk Safari Klub igen i år være

Læs mere »