Nordisk Safari Klub

Rabataftale hos Circle K

Som medlem af Nordisk Safari Klub kan du nu, helt eksklusivt, få et brændstofkort til Circle K. Det betyder gode priser på brændstof.

Vi har regnet lidt på det, og du kan faktisk være medlem af NSK ganske gratis ved at benytte dig af denne aftale ved at købe godt 400 liter brændstof om året! Det bør da være grund nok til at ansøge om kortet. Og hvem vil i øvrigt ikke gerne spare lidt i den her tid, hvor også brændstof er blevet voldsomt dyrt.

OBS: Det er desværre kun medlemmer med eget CVR-nummer, der kan benytte denne mulighed på nuværende tidspunkt (vi arbejder på at finde andre gode medlemsaftaler til alle).
Ønsker du at få et brændstofkort fra Circle K, skal du udfylde et skema og indsende dette. Følg vejledningen på følgende link:

Rabataftale mellem Circle K og Nordisk Safari Klub 

Trofæmuseet får nyt hjem

Nordisk Safari Klub samarbejder med Børge Hinsch Fonden om Jagt- og Trofæmuseet som tidligere kunne ses på Valdemars Slot.   Tekst: Thomas Lindy Nissen Foto: Børge Hinsch Fonden   Museet

Læs mere »

TROFÆ 3

Så er årets tredje nummer af TROFÆ på vej til din postkasse. Omdelingen finder sted fra 11-14. juni.

Læs mere »

Safariskydning i herligt forårsvejr

Under en dejlig forårssol kunne Nordisk Safari Klub den18. og 19. maj afvikle den årlige Safariskydning i Ulfborg Skydeterræn. Det blev et par velbesøgte og skønne safaridage med masser af

Læs mere »

Folder om conservation-projektet

Nordisk Safari Klub startede tilbage i 2028 Nordic Safari Club Conservation-projektet. Formålet med indsatsen er, at informere ikke-jægere om den bæredygtige jagts nødvendighed i forhold til vildtforvaltning og praktisk naturbevarelse.

Læs mere »