Nordisk Safari Klub

Rabataftale hos Circle K

Som medlem af Nordisk Safari Klub kan du nu, helt eksklusivt, få et brændstofkort til Circle K. Det betyder gode priser på brændstof.

Vi har regnet lidt på det, og du kan faktisk være medlem af NSK ganske gratis ved at benytte dig af denne aftale ved at købe godt 400 liter brændstof om året! Det bør da være grund nok til at ansøge om kortet. Og hvem vil i øvrigt ikke gerne spare lidt i den her tid, hvor også brændstof er blevet voldsomt dyrt.

OBS: Det er desværre kun medlemmer med eget CVR-nummer, der kan benytte denne mulighed på nuværende tidspunkt (vi arbejder på at finde andre gode medlemsaftaler til alle).
Ønsker du at få et brændstofkort fra Circle K, skal du udfylde et skema og indsende dette. Følg vejledningen på følgende link:

Rabataftale mellem Circle K og Nordisk Safari Klub 

Nye auktioner online

Auktioner online Så kom vores auktionsmodul op at køre igen og vores tidligere planlagte auktioner er nu online! På Nordisk Safari Klubs hjemmeside finder du auktionerne, hvor du kan være

Læs mere »

NSK forklarer trofæjagt på Sky News

I denne udgave af podcasten Sky News Daily, forklarede Jens Ulrik Høgh på vegne af Nordisk Safari Klub trofæjagt for podcastens lyttere. Programmet inkluderede desuden: Maxi Pia Louis, som repræsentant

Læs mere »