Nordisk Safari Klub

19.-21. august 2022: Nordic Outdoor Show

Den nye og visionære outdoormesse

Hele outdoor-segmentet mødes under ét tag i MESSE C, Fredericia. Det gælder jægeren, lystfiskeren og outdoor-mennesket.

50-års jubilæum

Nordisk Safari Klub deltager selvfølgelig hele weekenden, og det bliver da også en ganske særlig messe for os. Vi kan nemlig fejre vores 50-års jubilæum i 2022 – og vi glæder os til at fejre det med dig!

Vi glæder os selvfølgelig også til at fortælle mere om vores jubilæum, når vi nærmer os datoen for Nordic Outdoor Show 2022. Følg med her på siden, og glæd dig til en fed messe-weekend.

Kom og vær med på Nordic Outdoor Show

Nordisk Safari Klub og Danmarks Jægerforbund er tætte samarbejdspartnere omkring messen, som også har et erfarent og spændende advisory board tilknyttet.

Kom og vær med til at skabe en fantastisk messe, hvor alle vi jægere, fiskere og outdoor-entusiaster mødes og skaber samhørighed.

Der etableres bl.a. skydebaner til haglskydning samt en 3D bane til bueskydning, og ligeledes vil der blive skabt mulighed for riffelskydning i forbindelse med Nordic Outdoor Show. Du vil også kunne afprøve våben og ammunition, få skydelektioner og overvære demonstrationer og opvisninger fra leverandører og producenter.

Camilla Møgelhøj deler ud af sin viden og erfaring i en workshop om træning af jagthunde på baggrund af positiv indlæring. Camilla har 2 VM guldmedaljer for hold på hubertusjagt, 1 VM bronzemedalje i individuel hubertusjagt, samt 1 VM bronzemedalje for hold på markprøve, alt sammen for stående jagthunde.

Hvor er det nu, det er?

Fredag den 25. marts til søndag den 27. marts 2022 i
MESSE C
Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

Læs mere om eventet her på Nordic Outdoor Shows hjemmeside

 

 

Se andre begivenheder og arrangementer her.

PAC-gate

PAC har udfordringer Politiets Administrative Center (PAC) har store udfordringer i forhold til at udstede forskellige former for våbentilladelser til danske jægere. Forsinkelserne er på mange måneder for flere typer

Læs mere »

Indkaldelse til generalforsamling 2022

Hermed indkaldes der til generalforsamling 2022 i Nordisk Safari Klub. Læs indkaldelse og dagsorden HER.   Herudover opfordrer vi til, at man sætter dagen af til hyggeligt samvær Efter generalforsamlingen

Læs mere »

Medieinfo 2022

På Nordisk Safari Klubs hjemmeside kan du nu finde Medieinfo 2022 med udgivelser, annoncestørrelser og -priser. Du finder Medieinfo 2022 her på siden. Her kan du åbne og downloade den

Læs mere »

Nordic Outdoor Show flyttes

Nordic Outdoor Show flyttes til den 19.-21. august 2022 I lyset af de seneste COVID-19 restriktioner og de konsekvenser, som pandemien stadig har for både udstillere og besøgende fra ind-

Læs mere »