Mr. B-Wild – Udgivet af NSK-medlem Claus Ballisager

kr. 299,00

Kategori:

Beskrivelse

Medlem af Nordisk Safari Klub og succesfuld deltager i årets udgave af DR’s seermagnet Alene i vildmarken, Claus Ballisager har forfattet endnu bog. Den fjerde i rækken af bøger fra hans hånd med vildmarken som omdrejningspunkt.
I bogen tager Claus læserne med på spændende vildmarksture til klodens fjerneste egne. Han beskriver bl.a. jagteventyr i Kasakhstan, Kirgisistan og Alaska, ligesom han kommer omkring jagt på topfugl i Lapland og bøffeljagt i Cameroun. Der er også blevet plads til en flot reportage om jagt på dåhjort i Danmark.
Bogen bobler over af vildmarksanekdoter, ikke mindst når det kommer til kapitellet omkring Claus Ballisagers deltagelse i Alene i vildmarken. I den forbindelse kommer han også omkring flere tips og tricks til, hvordan man klarer sig i naturen, når elementerne raser. Ikke mindst er der masser af brugbar info om det grej og udstyr der blev brugt under optagelserne i det iskolde Finland.
Bogen, der er med hardcover, er på 256 sider og fuld af billeder og illustrationer fra faretruende situationer i vildmarken. Og så indeholder den en udstyrsliste til bjergjagt samt billeder og udførlig udstyrsliste over det fiskegrej og udstyr, som Claus brugte under sin deltagelse i Alene i vildmarken.