MØD VORES

Trofæopmålere

Rasmus Rousing Andersen

Mariager, Danmark
Tlf. +45 4081 4566
Email: vamo_1@hotmail.com

Rasmus arbejder til dagligt som konservator. Han er uddannet PH i Afrika og arbejder også i perioder som guide i Sydafrika og Canada. Rasmus’ store passion er bjergjagt og buejagt, og han er da også indehaver af BowHunter Tours. Mulighed for at booke opmåling af hele trofæsamlinger i hjemmet eller i Mariager efter aftale.

Rasmus er Master Measurer for SCI, CIC & Rowland Ward.

Mikkel Munk Carlsen

Sydals, Denmark
Tlf. +45 2635 0597
Email: mikkel@zoologisk-konservator.dk

Mikkel Munk Carlsen er født i 1977. Han har haft jagttegn og været aktiv jæger siden 1993. Mikkel er uddannet zoologisk konservator og har været autoriseret siden 1998. Han driver i dag sin konservatorvirksomhed på Sydals i Sønderjylland.

Mikkel er officiel opmåler for SCI.

Lars Bjerregaard Nielsen

Grindsted, Danmark 
Tlf. +45 2032 0622
Email: Lars@trofae.dk

Lars er født i 1962 og er opvokset med jagt og fiskeri. Han har været medlem af NSK siden 1997. Riffeljagten har altid fyldt meget, specielt på den fantastiske kronhjort. Lars har jagtet på 3 kontinenter og i mindst 12 lande. Han har været aktiv i foreningsarbejde i mere en 35 år og er tildelt Danmarks Jægerforbunds Aktivitetstegn. Lars har også haft sit levebrød i branchen siden 1979.

Trofæopmåler for NSK siden 2015. Certified CIC Measurer & SCI Master Measurer. Hjemmeside: www.trofae.dk

Morten Terp Nielsen

Vejen, Danmark
Tlf. +45 5051 4997
Email: hubertuskonservering@gmail.com

Morten Terp Nielsen er født i 1993. Han har haft jagttegn og været aktiv jæger, siden han var 16 år. Riffeljagt er hans helt store passion, specielt bjergjagt. Morten er uddannet zoologisk konservator og driver i dag sin konservatorvirksomhed Hubertus Konservering i Vejen, Sydjylland.

Morten er officiel opmåler for Nordisk Safari Klub i SCI og CIC.

SVERIGE

Andreas Lindgren

Falköping, Sverige
Tlf: +46 70 3051977
Email: andreas.lindgren@storabjurum.se

Andreas Lindgren är 43 år och har jagat sedan barnsben. Han är verksam och jobbar som Viltförvaltare på en större egendom i Sverige. Dom sista 22 åren verkar han även som yrkesjägare i Skottland där han guidat otaliga kunder genom åren, bergsjakten är hans passion. Det blir många dagar i skogen/bergen varje år där han gör det mesta ifrån att guida jägare till att arrangera större jakter, Troféhantering, Styckning etc. Andreas bor i Västra Götaland med sin fru och sina två barn, han har mätt troféer för Svjf i 20 års tid och brinner för trofémätningen.

 • Certified CIC Measurer
 • Safari Club International Official Measurer
Stephan Pakh

Strängnäs, Sverige
Tlf. +46 705595566
E-mail: stephan@jaktiungern.se

Stephan har jagat sedan 1978 med början i Sverige. Under åren har han jagat med både gevär och båge i Europa, USA och Afrika. Stephan bedriver en jaktorganisation både i Ungern och i Namibia; Jakt i Ungern & Jakt i Namibia. Han är även delägare i den Namibiska jaktoperatören Zaris Safaris som opererar i hela Namibia. Som en av få operatörer har han avtal med alla de Ungerska statliga reviren. 

Jan-Eric Jansson

Laholm, Sverige
Tlf: +46 702629039
Email: info@konservator-jansson.se

Född 1954. Konservator på heltid sedan 1978. Har jagat och varit intresserad av djur och natur hela livet. Jakterfarenhet från ett stort antal länder i Europa och andra kontinenter. Är aktiv medlem i flera organisationer t.ex. NSK, SCI, CIC och Svenska Jägarförbundet sedan många år. Erhållit flera fina utmärkelser från alla fyra organisationerna. Bedömt de flesta förekommande trofeerna i välden.

 • Certified CIC Measurer
 • Safari Club International Official Measurer
Henrik Randers

Båstad, Sverige
Tlf. +46 702212316
E-mail: bbhranders7@gmail.com

Henrik Randers är 44 år gammal, och har jagat sedan han var 16 år. Född i Horsens DK, och idag bosatt i Båstad Sverige med hans 2 börn. Han har besegrat cancer i 2011 och stroke i 2014. Utbildat rörmokare, men er idag egenföretagare inom Luftfoto. Han tog svenskt jaktkort, när han flyttade till Sverige i 2000. Henrik har varit medlem i Nordisk Safari Klub sedan 2005 och har jagat i europeiska länder samt Afrika och Kanada.

Henrik är också sedan 2012 Life Time Member av Safari Club International.

 • Certified CIC Measurer
 • Safari Club International Official Measurer

NORGE

Vidar Djupvik

Jølster, Norge
Tlf.: +47 48188706
Email: vidar@vest-trofe.no

Vidar elsker naturen og er mye ute. Mest med rifla og jakter alt av storvilt i Norge og er hvert år i utlandet på jakt. Har jaktet mye forskjellig og har enda flere ujaktede drømmer. Vidar er født i -77 og er taksidermist på heltid og driver Vestnorsk Trofé-Montasje. 

 • Safari Club International Official Measurer
Hallgeir Gravråk

Otta, Norge
Tlf: +47 90566072
Email: hgravrak@bbnett.no 

60 år ung, bosatt nord I Gudbrandsdalen I Villreinens rike. Har jaktet siden jeg var en neve stor, skjøt mitt første rådyr I 1974, 16 år gammel, og har jaktet siden da. Kom tidlig igang med Villreinjakt, som også utviklet seg til en jobb som jaktoppsyn I villreinjakta. Har holdt meg med jakthunder I alle år, da var det elghunder og Drever og dachs. Er Schweisshunddommer I Norsk Kennel klub, hadde funksjon som fylkesinstruktør på Schweisshund fra 1990 – 2012. Drev også som skyteinstruktør, Aktiv Lerdueskytter og løpende viltmålskytter. Utenlandsjakt kom I gang I år 2000, da først med dåhjort og villsvinjakt I Skåne I Sverige som senere utviklet seg til Afrika og Europa. Reisene til utlandet er en berikelse for meg, ikke bare for jakta, men I like stor grad kultur og tradisjon I de landene jeg har hatt mulighet og gleden av å besøke. Nå er en ny milepæl på trappene, det er big 5 jakt og etterhvert de Amerikanske kontinentet.

 • Safari Club International Official Measurer
Espen J. Hermann

Levanger, Norge
Tlf. +47 47751181
Email: espen@trofeservice.no

Espen er født i 1977 og har vokst opp i en jegerfamilie. Allerede som 4 åring var jeg med når min far felte hare og ble bitt av jaktbasillen med en gang. Jeg begynte som småviltjeger, men når jeg var gammel nok til å jakte med rifle var det riflejakten på større dyr som tok over. Jeg har jaktet i Europa og Afrika og er stadig på leting etter nye steder å jakte.
Espen driver også ett firma som heter Trofeservice som driver med montering av gevir, skaller, tenner mm…

Jens Aksel Kjær

Tomasjord, Norge
Tlf. +47 92608383
Email: breivik.kjaer@online.no

Er oppvokst med jakt og hunder og har drevet med jakt siden 1965. Har jaktet i de skandinaviske landene og Afrika. Er til rådighet for å hjelpe medlemmer som har spørsmål om jakt i utlandet, våpen, import av trofeer, utstilling i Nord Norge.

Har gjennom noen år vært oppmåler for Norges Jeger og Fiskerforening og er også nå oppmåler for Nordisk Safariklub.

 • Certified CIC Measurer
 • Safari Club International Official Measurer
 • Official Measurer for Rowland Ward’s
Jens Arild Kroken

Vegårshei, Norge
Tlf. +47 90848721
Email: j-arikr@online.no

Født i 1957. Utdannet forstkandidat og arbeider som fylkesskogmester i Aust-Agder fylke.  Stor interesse for jakt og viltforvaltning siden tidlig oppvekst. Konkurranseskytter og skiskytter i yngre dager. Jakterfaring fra Norge, Sverige, Afrika og Polen. Årets høydepunkt er bukkepremieren med jaktklubben Jelen Strzegom.

 • Certified CIC Measurer
 • Safari Club International Official Measurer
Espen Lynne

Oppegård, Norge
Tlf. +47 90143526
Email: info@bioprep.no

Espen er 41 år og har jobbet som taksidermist i Bio-Prep siden han var 17 år og vært eier av firmaet siden 1994. Han har jobbet som taksidermist i USA, Canada og Taiwan. I 1993 deltok han på Wilderness guiding skills i B.C. Canada hvor han ble trent i guiding innen Jakt og fiske, rafting, elvepadling, klatring og hesteturer samt ett wilderness first aid kurs med Røde Kors. Etter dette har han arrangert og guidet turer på alle kontinenter, men det er fjelljakt som ligger hans hjerte nærmest og da særlig på sau og geiter.

 • Safari Club International Official Measurer
Knut Øyvind Marås

Skjolden, Norge
Tlf. +47 48282518
Email: knut.maraas@online.no

Bedømmer CIC og SCI i region Vest i Norge. Bor på Skjolden, som ligger i Luster kommune. Driver en hjortefarm sammen med kona og har ca. 140 dyr (Norsk kronhjort). I tillegg har han ett jaktguidefirma sammen med en kamerat. www.breheimen-safaries.no Hovedfokuset her er jakt på villrein og elg, men tilbyr også anna jakt i Norge og utlandet. Har en 3-4 turer til utlandet på jakt sammen med kona hvert år. Har jakta på mye forskjellig, men favoritten er klart jakt etter råbukk.

 • Certified CIC Measurer
 • Safari Club International Official Measurer
Trond S. Nergaard

Lensvik, Norge
Tlf: +47 99714775
Email: t-senerg@online.no

Trond er født i 1971, og ble flasket opp med jakthistorier fra far og onkel. Etter at den første kronhjorten falt, har riflejakten stått midt hjerte nærmest. Denne lidenskapen har gitt meg mange uforglemmelige opplevelser, rundt om i Europa og Afrika. Som gårdbruker og skogeier har jeg også hatt besøk av mange trivelige gjestejegere opp gjennom årene.

 • Safari Club International Official Measurer
Per Strandbakken

Moss, Norge
Tlf. +47 97148281
Email: pe-stra@online.no

Per har vært medlem i Nordisk Safari Klub siden 1987. Han er utdannet lærer med 36 års erfaring i ungdomsskolen. Han skjøt sitt første vilt som 12-åring, og etter det har jakt-interessen bare øket på med årene. Har jaktet foreløpig på 4 kontinenter og da etter storvilt først og fremst. Per har alltid vært opptatt av trofeer, og i 1996 ble han oppmåler for Norges Jeger- og Fiskeforbund, noe han fortsatt driver med på fritiden. Er også medlem av SCI.

 • Certified CIC Measurer
 • Safari Club International Official Measurer
Nils-Ole Stubberud

Tønsberg, Norge
Tlf. +47 99568404
E-mail: nil-stub@online.no

Er oppvokst med jakt og fiske. Har drevet med jakt siden 1984. Har jaktet i mange av de Europeiske landene, Afrika, Sør og Nord Amerika. Er til rådighet for å hjelpe medlemmer som har spørsmål om jakt og fiske i utlandet.

 • Certified CIC Measurer
 • Safari Club International Official Measurer

Sydafrika (pt ingen)