Nordisk Safari Klub
Trofæopmålinger, jagtrapporter, jagtrejsemagasin & skydninger

NSKs jagttrænings-feltskydning

DATO: 08.05.2021 - 08:00 til 16:00

Så er der igen lagt op til en sjov og lærerig dag på skydebanen sammen med gode jagtkammerater ved Nordisk Safari Klubs jagttræningsskydning i Ulfborg 

KUN EGNE HJÆLPEMIDLER.
KUN 4 PERS. PR. HOLD + Skydende hjælper.

Dato: Lørdag den 8. maj 2021 kl. 08.00 - 16.00
Sted: Ulfborg Skyttecenter, Torstedvej 1, 6990 Ulfborg

Billettyper:
Tillæg for ikkemedlem af NSK: 100,00 kr. (+ billetgebyr DKK 4.94)
Lørdag skydning: 150,00 kr. (+ billetgebyr DKK 4.94)

Tilmeld dig lige HER.

Vi har arrangeret en spændende og varieret skydning, hvor vægten er lagt på jagtrelevant træning af situationer, du vil kunne komme ud for på en jagttur.

Feltskydningen har til formål at dygtiggøre riffelskytter i jagtrelevant skydning. Skydningen er et arrangement med en god stemning, hvor det er muligt at få træning med sin jagtriffel og EGNE hjælpemidler, sammen med andre jægere med samme interesse.

Der er ved skydningen lagt vægt på:

  • At gøre situationerne på de enkelte standpladser så realistiske som muligt
  • At træne i brugen af egne hjælpemidler i forskellige skydestillinger
  • At lære at placere et godt dræbende skud (hjerte-/lungeskud) til forskellige vildtarter

Skydningen består af 6-7 standpladser og der skal bruges max. 50 skud med egen riffel. Der må ikke bruges mundingsbremse ved skydningen, men lyddæmpere er velkomne.

Der er skydetider fra kl. 8.00 til kl. 14.00 med 15-20. minutters interval, i alt 96 skytter. Skydningen gennemføres i hold af 4 deltagere og en skydende hjælper.

Tilmelder du ikke et helt hold, vil de øvrige pladser på holdet blive solgt individuelt. Skytter, der tilmelder sig enkeltvis, henstilles til at vælge skydetider, hvor der allerede ER solgt én eller flere billetter, dvs. fylde skydetiderne ud. Derved er der skydetider med 4 pladser tilgængelige for de, der ønsker at booke et helt hold.

I/du bedes være klar til at gå ud til banen 15 min. før skydetid. HUSK: Egne hjælpemidler.

Skydningen er åben for alle, både medlemmer og ikke-medlemmer af Nordisk Safari Klub. Ikke-medlemmer SKAL dog tilkøbe 'Tillæg for ikke-medlem af NSK' ved billetkøbet, dvs. en samlet billetpris på kr. 250.

Før/efter skydningen håber vi, at I vil kigge forbi udstillerne på dagen... hvis de ellers får grønt lys til at komme ift. Corona restriktioner.

Spørgsmål kan rettes til Jette Jakobsen på: jette.hunter@gmail.com eller tlf. 2493 8311