Nordisk Safari Klub
Trofæopmålinger, jagtrapporter, jagtrejsemagasin & skydninger

Glædelig jul og et godt nytår fra Nordisk Safari Klub

Så blev det jul og tid til hygge og nærvær med familien. Det bliver måske med en noget snævrere kreds af familien, end vi måske er vant til fra tidligere år.

Nordisk Safari Klub vil vi gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et bragende godt nytår! Lad os se ind i 2021 med lyse tanker og håb for, at vi igen kan samles - og ikke mindst kan rejse ud i verden - uden restriktioner.

TROFÆ nr. 6/2020 skulle gerne være dumpet ind af brevsprækken indenfor de seneste uger, og vi har netop sendt vores julenyhedsbrev ud. Det skulle give lidt nyheder og læsestof at fordrive juledagene med, når der skal slås mave og hygge lidt.

Skulle du få kriller i fingrene, vil redaktøren med glæde have din jagtrejseberetning. Vi elsker at dele medlemmernes historier om spændende, udfordrende og mindeværdige jagtoplevelser. Små anekdoter fra jagtturen kan også ofte bringe et smil på læberne, så skriv dem endelig ned, når du nu alligevel ikke skal bruge tiden på den store familiejulefrokost med sild og snaps i år. Sendes til Freya på MAIL.

Rigtig glædelig jul og et godt nytår.

 

PS: Hvis du ikke modtager vores nyhedsbrev, kan du tilmelde dig HER.

 

2020-12-23 12:24:51