Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Nordic Outdoor Show

august 19 @ 0:00 - august 21 @ 0:00

Den nye og visionære outdoormesse

Hele outdoor-segmentet mødes under ét tag i MESSE C, Fredericia. Det gælder jægeren, lystfiskeren og outdoor-mennesket.

50-års jubilæum

Nordisk Safari Klub deltager selvfølgelig hele weekenden, og det bliver da også en ganske særlig messe for os. Vi kan nemlig fejre vores 50-års jubilæum i 2022 – og vi glæder os til at fejre det med dig!

Vi glæder os selvfølgelig også til at fortælle mere om vores jubilæum, når vi nærmer os datoen for Nordic Outdoor Show 2022. Følg med her på siden, og glæd dig til en fed messe-weekend.

Kom og vær med på Nordic Outdoor Show

Nordisk Safari Klub og Danmarks Jægerforbund er tætte samarbejdspartnere omkring messen, som også har et erfarent og spændende advisory board tilknyttet.

Kom og vær med til at skabe en fantastisk messe, hvor alle vi jægere, fiskere og outdoor-entusiaster mødes og skaber samhørighed.

Der etableres bl.a. skydebaner til haglskydning samt en 3D bane til bueskydning, og ligeledes vil der blive skabt mulighed for riffelskydning i forbindelse med Nordic Outdoor Show. Du vil også kunne afprøve våben og ammunition, få skydelektioner og overvære demonstrationer og opvisninger fra leverandører og producenter.

Camilla Møgelhøj deler ud af sin viden og erfaring i en workshop om træning af jagthunde på baggrund af positiv indlæring. Camilla har 2 VM guldmedaljer for hold på hubertusjagt, 1 VM bronzemedalje i individuel hubertusjagt, samt 1 VM bronzemedalje for hold på markprøve, alt sammen for stående jagthunde.

Hvor er det nu, det er?

Fredag den 25. marts til søndag den 27. marts 2022 i
MESSE C
Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

Læs mere om eventet her på Nordic Outdoor Shows hjemmeside

 

 

 

Se andre begivenheder og arrangementer her

Detaljer

Start:
august 19 @ 0:00
Slut:
august 21 @ 0:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Messe C, Fredericia
Vestre Ringvej 101
Fredericia, 7000 Danmark
+ Google Maps