Nordisk Safari Klub
Trofæopmålinger, jagtrapporter, jagtrejsemagasin & skydninger

Bestyrelsen

Formand
Christian Jensen
Tlf.: +4540369776
E-mail: cj@scagro.dk
Christian har bred erfaring i bestyrelsesarbejde fra mange års deltagelse i foreningsarbejde samt bestyrelsesarbejde i erhvervslivet. Driver til dagligt en virksomhed med 10 ansatte.  Han har beskæftiget sig med foreningsarbejde i jagtforeninger i over 25 år. Christian er riffelinstruktør og har undervist jagttegnsaspiranter, er tidligere riffelprøvesagkyndig og bruger megen tid på riffelbanen. På det jagtlige plan har han taget en PH uddannelse i Sydafrika, en uddannelse der holdes ved lige nogle gange om året, når turen går til landet. Har været på jagt i mange forskellige lande i alle verdensdele undtagen Sydamerika og søger jagter med fysiske udfordringer, gerne med rygsæk og sovepose.

Næstformand
Lars C. Prytz
Tlf.: +4521471333
E-mail: lcp@c.dk
Lars, som blev medlem i Nordisk Safari Klub i 2008, har en bred og mangeårig erfaring i bestyrelsesarbejde, fra deltagelse i foreningsarbejde samt bestyrelsesarbejde i erhvervslivet. Driver til dagligt landbrug.  Han har beskæftiget sig med foreningsarbejde i over 30 år og politisk arbejde i over 25 år.  På det jagtlige plan, har han dels jagt på egne arealer i Danmark og Sverige. Derudover har han været i det sydlige Afrika, Namibia, Sydafrika og Zimbabwe. Især er han glad for Namibia, hvor han kommer hvert år og søger jagter med fysiske udfordringer, gerne med rygsæk og sovepose. Deler sine jagt interesser med både hustru og 3 voksne sønner, så han har en ”jagtglad” familie.

Kim Holmgaard
Tlf.: +45 59918045
E-mail: kilamabo@hotmail.com
Kim som er født i 1960, har været passioneret jæger siden sit 16. år og har været medlem af NSK siden 1998. Han har gået på jagt i mange europæiske lande samt i Afrika og på New Zealand, hvor jagtrejse og familieferie flere gange er blevet kombineret. Kim repræsenterer ofte NSK på trofæopmålingsdage og messer. Hans engagement går især på udbredelsen af kendskab til NSK. Kim er instruktør i den lokale Jagtforening i Rørvig, hvor han og familien er bosat.

Niels Thaning
Tlf: +45 31470402
E-mail: nthaning@subaru.dk
Niels, har været aktiv jæger siden sit 16. år. Har siddet i flere bestyrelser i erhvervslivet, både som formand og bestyrelsesmedlem. Han har siden 2012 arbejdet som salgsdirektør for Subaru i Danmark, Færøerne og Grønland. Niels har altid været i autobranchen og været selvstændig med op til 45 ansatte i mange år. Niels har et stort bredt netværk såvel i og udenfor jagtbranchen. Privat bor Niels i Hornbæk med sin hustru gennem snart 25 år.

Frans Juhlin
Tlf: +46 705282622
E-mail: frans.juhlin@slangspecialisten.se
Frans Juhlin er født i 1961, og har gennem snart 40 år gået på jagt i mere end 20 forskellige lande, heraf de seneste 24 år som medlem af Nordisk Safari Klub. Han nyder at gå på jagt og det er alt fra fuglejagt til jagt på big five. En anden stor interesse er fiskeri, som dyrkes både hjemme i Sverige og i udlandet. Frans har haft egen virksomhed i 22 år og bor på en gård ved Malmø med frue og Labrador, og så er han Measurer for SCI & Rowland Ward.
 
Rasmus Kjær
Tlf: +45 20905309
E-mail: rk@bteu.dk
Rasmus Christen Kjær der er født i 1982 i Sønderjylland har gået på jagt siden han var barn, og med 16 år startede de første ture til udlandet. Det er blevet til over 60 rejser fordelt på 25 lande og 5 kontinenter. Jagten har været blandet, men ofte har bjergene været det foretrukne rejsemål.  Zimbabwe, Argentina, Canada samt Alaska har også været besøgt. Til daglig er Rasmus beskæftiget med ejendomsudviklings og byggeri i Århus og omegn. Han bor lidt syd for Århus med sin kæreste, der også har deltaget på flere ture.


Kim Bjoler
Tlf: +45 20443605
E-mail: kvbjoler@os.dk
Kim Bjoler, født 1963, er gift med Vibeke og bor i Vindinge ved Nyborg. Han er uddannet som Bygningskonstruktør og arbejder som ”Kalkulatør” i entreprenørbranchen. Har gået på jagt siden han var 18 hvor karrieren startede på søterritoriet i Storebælt. Siden kom landjagt og jagthund, samt interessen for Riffeljagt. Har fra starten været medlem af Nyborg Jagtforening og er i dag Bestyrelsesmedlem i landets ældste jagtforening, Nyborg Jagtselskab. Jagterfaring fra udlandet er Elgjagt i Värmland, hvor det er blevet til del elge samt en god elgtyr. Vibeke og han har sammen været i Namibia og Sydafrika en del gange på spændende jagtoplevelser samt er par Polens ture med gode bukke. Kim, som har været medlem af NSK siden 1994 (i bestyrelsen i 2 perioder), er i dag en del af NSK Museumsudvalg. 


1. Suppleant
Jens Aksel Kjær
Tlf. +47 77631859
E-mail: breikjar@online.no
Jens er oppvokst med jakt og hunder og har drevet med jakt siden 1965. Han har jaktet i de skandinaviske landene, Tyskland og Afrika.  Jens er rifleinstruktør og har undervist i den obligatoriske jaktprøve siden 1980, først i Danmark og senere i Norge. I 2005 blev Jens kontaktperson for NSK i Norge. Han har gjennom flere år vært troféoppmåler for Norges Jeger og Fiskerforening og er siden 2014 oppmåler for Nordisk Safari Klub - godkjent troféoppmåler ved SCI, Rowland Wards og CIC.