Nordisk Safari Klub

13.-14. august 2022: Jagttræning for kvinder

Jagttræning for kvinder 2022

Årets hyggeligste riffelskydnings-arrangement kun for kvinder, både uden, med lidt eller med megen erfaring. Der er åbent for både medlemmer og ikke-medlemmer af Nordisk Safari Klub. Kom alene eller tag en veninde med og få øvet, afprøvet og trænet i et godt fællesskab.

TILMELDING HER

Denne weekend er for alle kvinder, der gerne vil skyde mere og bedre med riffel, uanset forudsætningerne. Weekenden byder på jagtrelevant træning på mange afstande, jagtrelevante workshops og festmiddag med vildt.

Søndag er der en feltskydning, hvor erfarne og uerfarne følges rundt til posterne. Til ‘jagttræning for kvinder’  kan du træne helt elementære eller særlige ting, blive fortrolig med dit våben, øve skud på løbende vildt, tage den svenske bjørneprøve, indskyde lyddæmperen, blive bedre til at repetere ved skulderen og mange, mange andre ting i et anerkendende, hyggeligt og fortroligt miljø. Her kan du lære andre riffelskydende kvinder at kende og møde gamle venner, udveksle jagthistorier og diskutere kuglevægt, få opbygget et godt netværk og om aftenen drikke et glas vin blandt ligesindede deltagere. Medbring gerne egne jagtrelevante hjælpemidler, som du gerne vil have afprøvet (f.eks. skydestok).

Tidsprogram og mere info kommer på mail op til weekenden.

Praktiske oplysninger:

  • Medbring riffel, praktisk tøj og masser af ammunition (der kan godt skydes mere end 200 patroner af). Der skal anvendes max. 50 patroner ved feltskydningen søndag formiddag. Forbruget af patroner i løbet af lørdagen afhænger helt af skydelysten. Medbring rigeligt…

Igen i år vil der været et spændende program med jagtrelevant skydetræning samt tid til socialt samvær. Søndag kan der efter separat tilmelding skydes elgmærke.

Afholdes på Ulfborg Skyttecenter.

TILMELDING HER

 

Citater fra seneste års deltagere:

“Uanset om du er ny eller mere erfaren jæger, så er weekenden yderst lærerig, og giver et rigtig godt fundament til at blive fortrolig med sit våben og sine egne begrænsninger. Så gør det jo heller ikke noget, at det er mega hyggeligt selskab og der er mulighed for at netværke med andre kvinder, som nyder at gå på jagt.”

“For mig personligt er det også årets bedste skyde weekend. Nye og gamle venner. Masser af krudt og kugler og et kanon selskab. Og et par fif hist og her. Lærte også selv noget nyt i år ang. kikkertsigte. Og glemmer jeg det, så vær ganske rolig. Jeg kommer igen til næste år.”

“Alle er smadder gode til at tage hånd om nye skytter, har oplevet at helt nye deltagere komme uden viden om, hvad weekenden går ud på, og i løbet af meget kort tid, er vedkommende en del af flokken.”

“Simpelthen bare den bedste weekend på året.”

“Det er weekenden, hvor vi sammen og på egen hånd udforsker og udvikler kendskabet til vores rifler, hvor instruktørerne er meget tålmodige, hvor ingen spørgsmål er for dumme, og hvor der er plads til et godt grin. Den bedste legeplads, man kan få at øve sig på sammen med gode legekammerater.”

“Jeg er så glad for at nogle skydegale damer gav mig en plads i bilen i 2013. Så nu glæder jeg mig hvert år helt vildt til at komme til pigeskydning i Ulfborg, have det sjovt og mødes med alle de skydegale damer og dygtige instruktører, så jeg hvert år bliver bedre til skydning. Så ser jeg også frem til Finn Kallesø Sørensens lækre vildtretter.”

Spørgsmål kan rettes til Karen Barfod på 51769911 eller til info@nordisksafariklub.com

Nye auktioner online

Auktioner online Så kom vores auktionsmodul op at køre igen og vores tidligere planlagte auktioner er nu online! På Nordisk Safari Klubs hjemmeside finder du auktionerne, hvor du kan være

Læs mere »

NSK forklarer trofæjagt på Sky News

I denne udgave af podcasten Sky News Daily, forklarede Jens Ulrik Høgh på vegne af Nordisk Safari Klub trofæjagt for podcastens lyttere. Programmet inkluderede desuden: Maxi Pia Louis, som repræsentant

Læs mere »