Nordisk Safari Klub

10. april 2022: Jagtfeltskydning 2022

Jagtfeltskydning 2022

Så er der igen lagt op til en sjov og lærerig dag på skydebanen sammen med gode jagtkammerater ved Nordisk Safari Klubs jagtfeltskydning i Ulfborg. Feltskydningen arrangeres i samme weekend som Safariskydningen, tiderne 8-10 er derfor forbeholdt skytter herfra.

TILMELDING HER

Vi har arrangeret en spændende og varieret skydning, hvor vægten er lagt på jagtrelevant træning af situationer, du vil kunne komme ud for på en jagttur.

Feltskydningen arrangeres i samme weekend som safariskydningen (seperat tilmelding), så vi får udnyttet mulighederne på banerne. Skydningerne har til formål at dygtiggøre riffelskytter i jagtrelevant skydning.

Skydningen er et arrangement med en god stemning, hvor det er muligt at få træning med sin jagtriffel sammen med andre jægere med samme interesse.

Der er ved skydningen lagt vægt på:

  • At gøre situationerne på de enkelte standpladser så realistiske som muligt
  • At træne i brugen af relevante hjælpemidler
  • At lære at placere et godt dræbende skud (hjerte-/lungeskud) til forskellige vildtarter

Skydningen består af 6-7 standpladser og der skal bruges max. 50 skud med egen riffel.
Der må ikke bruges mundingsbremse ved skydningen, men lyddæmpere er tilladt.
Der er skydetider fra kl. 8.00 til kl. 14.15 med 15 minutters interval.
Skydningen gennemføres i hold af 5 deltagere. Tilmelder du ikke et helt hold, vil de øvrige pladser på holdet blive solgt individuelt.

I/du bedes være klar til at gå ud til banen 45 min. før skydetid. Skydningen er åben for alle, både medlemmer og ikke-medlemmer af Nordisk Safari Klub (er du ikke medlem, kan du med fordel læse mere lige her).

Spørgsmål kan rettes til info@nordisksafariklub.com

Afholdes på Ulfborg Skyttecenter.

TILMELDING HER.

Nye auktioner online

Auktioner online Så kom vores auktionsmodul op at køre igen og vores tidligere planlagte auktioner er nu online! På Nordisk Safari Klubs hjemmeside finder du auktionerne, hvor du kan være

Læs mere »

NSK forklarer trofæjagt på Sky News

I denne udgave af podcasten Sky News Daily, forklarede Jens Ulrik Høgh på vegne af Nordisk Safari Klub trofæjagt for podcastens lyttere. Programmet inkluderede desuden: Maxi Pia Louis, som repræsentant

Læs mere »